Harta site-ului
Ajutor
Încă un solicitant de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale avizat pozitiv
Încă un solicitant de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale avizat pozitiv

La data de 06 aprilie curent, Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari  a desfășurat ședința  Comitetului de evaluare a dosarelor solicitanților de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale conform art. 40 din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurare de șomaj.
Membrii Comitetului, în componența Lilia Cazac, șef Direcție economie, buget și finanțe, Galina Sandu, administrator Incubatorul de Afaceri raionul Dubăsari, Sergiu Guvir, șef Secție agricultură și cadastru, Eugen Botnari, Șef secţie pentru protecţia familiilor cu copii în situaţii de risc și Tatiana Iasciuc, șef Secție ocuparea forței de muncă Dubăsari au examinat și evaluat dosarul agentului economic S.C. Nistrean Grup SRL  cu domeniul de activitate producerea și comercializarea culturilor vegetale.
Conform Planului de afaceri evaluat în cadrul ședinței, unitatea economică preconizează de a procura o semănătoare, care va permite crearea unui loc de muncă nou în mediul rural.  Ședința Comitetului de evaluare s-a finalizat cu aprobarea Planului de afaceri și luarea deciziei privind acordarea subvenției.
Solicitantul de subvenție urmează să realizeze investiția și anume procurarea utilajului stipulat în planul de afaceri și crearea unui loc de muncă cu angajarea persoanei selectate din rândul șomerilor înregistrați la subdiviziunea teritorială pentru ocuparea forței de muncă.
Tatiana IASCIUC, șef SOFM

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Încă un solicitant de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale avizat pozitiv - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta